Articulate Gebruikersdagen 2018

Vandaag sprak ik op de 8e Articulate gebruikersdagen in Utrecht. In mijn sessie besprak ik de 20 vragen de je moet stellen om tot een goede business case te komen voor een training en support oplossing. Ik geloof dat dit een cruciale stap is die genomen moet worden voordat je gaat beginnen met een leerdoelen analyse. Een training hoeft immers niet de oplossing te zijn voor het probleem dat je klant heeft.

Het was de eerste keer dat ik deze vragen in een soort van ‘inspiratiesessie’ deelde en de feedback die ik kreeg was erg goed. Het is altijd mooi om te zien dat het klikt bij de deelnemers van een sessie.

Hieronder vind je mijn slides en daarmee alle vragen. Succes!

Published by

Jeff Kortenbosch

Jeff is a performance, change and learning business partner professional that believes in making learning relevant again!

Leave a Reply