Webinar: Wat is er nieuw in Articulate Storyline 2?

Na de release van Articulate Storyline 2 in oktober 2014 ben ik gevraagd door de Courseware Company, de officiële reseller van Articulate producten in de Benelux om samen met hen een webinar te doen waarin ik als Articulate Superhero en Bétatester de nieuwe features van Storyline 2 laat zien en wat vragen beantwoord van bestaande en mogelijk nieuwe gebruikers.

Aangezien ik nog vaak de vraag krijg wat er nieuw is en ik veel vragen hoor die in het webinar aan bod komen biedt ik graag de opgenomen webinar nog eens aan via mijn blog.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het me weten in de comments!

Published by

Jeff Kortenbosch

Jeff is a performance-focused learning professional that believes in making learning relevant again!

Leave a Reply